Kokonaisvaltainen personal training

Personal training -työkalupakkini koostuu kolmesta kokonaisuudesta: ravintoneuvonta, saliohjelmat ja räätälöidyt ohjelmat. Teen asiakkaitteni kanssa monipuolisia valmennuksia sekä yksilö- että ryhmätasolla. Ryhmäliikunnat, hyvinvointiryhmät, ulkona tapahtuvat treeniryhmät sekä juoksu- ja hiihtokoulut kulkevat pt-työni ohessa.Kiireisen arjen keskellä on tärkeää asettaa tavoitteita ja luoda ohjelmia, jotka ovat realistisesti toteutettavissa. Minun kanssani tavoitteet tehdään jokaisen asiakkaan henkilökohtaisen elämäntilanteen ja mahdollisuuksien mukaan.

Ravintoneuvonta

Tavoitteeseen tähtäävä ravintovalmennus, joka perustuu oikeaan ravintoon ja oikeaoppiseen, terveelliseen arjen ruokailun rakentamiseen.

Lue lisää

Saliohjelmat

Turvalliset, oikein ohjatut ja tehokkaat saliohjelmat saavuttavat tuloksia! Kaikki harjoituskokonaisuudet rakennetaan aina asiakkaan elämäntilanteen mukaan.

Lue lisää

Räätälöidyt ohjelmat

Räätälöidyt kokonaisuudet aina huippu-urheilun vaatimuksiin saakkaa. Kohdennetut harjoitteet tietyn lajin urheilijoille esim. vuorivaellus, maraton, triathlon, jalkapallo, jääkiekko, ratsastus.

Lue lisää

Minusta sanottua

Ota yhteyttä