Täydellinen ohjelma tavoitteillesi

Räätälöity ohjelmakokonaisuus ottaa huomioon ravinnon, liikunnan ja levon tasapuolisesti. Kokonaisvaltainen räätälöity ohjelma tehdään tavoitteen mukaan - kohdelajinasi tai -suorituksenasi voi olla esimerkiksi vuorivaellus, maraton, hiihto, triathlon, jalkapallo, jääkiekko, ringette tai ratsastus. Ohjelma rakennetaan niin, että sen toteuttaminen sujuu arjen keskellä hyvin ihmisen elämäntilanteen mukaan eli harjoittelumäärä ja tavoite ovat oikeassa suhteessa arkielämään.Erityistukea tarvitsevien ohjaaminen ja ohjelmien teko onnistuu myös (esim. fibromyalgia, liikuntavaikeudet, reuma ym. sairaudet ja haasteet).Toimitiloissani Tuusulan Rykmentintiellä vedän myös yksilötreenejä ja pienryhmävalmennuksia.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Riittävät lepo, ravinto ja liikunta ovat kaikki yhtä tärkeitä osioita tavoitteen kannalta. Räätälöidyssä ohjelmassa näistä kaikista huolehditaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja tavoitteessasi onnistumiseksi.

Kohdelaji tai -suoritus tavoitteena

Ohjelma tehdään tavoitesuorituksesi mukaan. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi juosta elämäsi ensimmäinen puolimaraton, Kilimanjaron valloittaminen tai lajin kuin lajin Suomen mestaruus. Sinä päätät!

Erityistukea vaativat ohjattavat

Minulla on kokemusta myös erityistukea vaativien ohjattavien ohjelmien teosta. Fibromyalgia, liikunnalliset haasteet ja reumasairaudet ovat työni puolesta tuttuja.

Minusta sanottua

Ota yhteyttä