Tavoitteeseen tähtäävä ravintovalmennus

Ravintovalmennuksen pitää olla aina terveyttä edistävää. Oikeaoppisen arjen ruokailun rakentaminen ja sen noudattaminen on avainasemassa. Monipuolinen ja säännöllinen ruokailu perustuu oikeaan ruokaan ja ravintoon. Ravintolisät katsotaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan tukemaan kokonaisvaltaista ruokailua.Lisäravinteilla ei koskaan korvata ruokailua vaan tuetaan kokonaisvaltaista ruokailua asiakkaan tilanteen mukaan.Tavoitteeseen tähtäävässä ravintovalmennuksessa ravintosuunnitelma tehdään aina asiakkaan tavoitteen mukaan. Keskeisenä ajatuksena on, että syömisen pitää olla mukavaa ja siitä pitää osata nauttia: ruokaan pitää voida suhtautua rennosti.

Tavoitteeseen tähtäävää

Ravintovalmennus on aina tavoitteeseen tähtäävää. Tavoite voi olla painonpudotuksen, painonkohotuksen tai lihasmassan lisäämisen lisäksi myös esimerkiksi säännöllisen ruokailun oppimista.  

Terveyttä edistävää

Ravintovalmennus suunnitellaan aina terveyttä edistävästi. Oikeaoppisella ruokailulla voit parantaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa merkittävästi tai suoritustasi kohdelajissasi!

Ei pingoteta

Ruoka on mahtava ja hieno juttu! Opitaan nauttimaan ruoasta säännöllisesti ja monipuolisesti sekä suhtautumaan ruokailuun rennosti. Kaiken ei aina tarvitse olla kiellettyä!

Minusta sanottua

Ota yhteyttä