Työtä, joka menee perille asti!

Tavoitteen mukaisella saliohjelmalla saavutetaan tehokkaasti tuloksia. Saliohjelmat räätälöidään aina tavoitteen mukaan. Turvallisella, oikeaoppisella saliohjelmalla voit keskittyä rauhassa tavoitteen saavuttamiseen ja onnistumiseen.Kiireisen arjen keskellä on tärkeää asettaa tavoitteita ja luoda ohjelmia, jotka ovat realistisesti toteutettavissa. Minun kanssani tavoitteet asetetaan jokaisen asiakkaan henkilökohtaisen elämäntilanteen ja mahdollisuuksien mukaan.Saliohjelmissa voidaan keskittyä esimerkiksi toiminnallisiin, kokonaisvaltaisiin monen lihasryhmän liikkeisiin, sykettä nostattavaan toimintaan tai voimaharjoitteluun.Toimitiloissani Tuusulan Rykmentintiellä vedän myös yksilötreenejä ja pienryhmävalmennuksia.

Tavoitteeseen tähtäävää treeniä

Saat selkeät tavoitteeseen tähtäävät liikkeet, jotka harjoitusohjelman mukaan tehtynä saavuttavat kaipaamiasi tuloksia ja onnistumisen fiiliksiä!

Turvallisuus ennen kaikkea

Saliharjoittelussa on ehdottoman tärkeää oikeat ja rauhalliset liikeradat sekä oikea määrä harjoittelupainoa, jotta vältytään loukkaantumisen riskeiltä. Hyvin ohjatulla harjoitusohjelmalla vältyt riskeiltä.

Ohjelma juuri sinun tarpeisiisi

Saliohjelmat muodostetaan aina henkilökohtaisten mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan. Eri harjoituskokonaisuuksilla pystytään tekemään järkevä ohjelma, kävit salilla esimerkiksi kerran tai neljä kertaa viikossa.

Minusta sanottua

Ota yhteyttä